En lägenhet med träningsutrymme och ett sovrum på pallen: hur en designer designade en 41 m² stor drömstudio för en ung man

  • Oct 14, 2021

Designer Tatiana Bezverkhayadesignade en 41 m² stor studio för en man. Klienten ville behålla så mycket ledigt utrymme som möjligt, så layouten lämnades som en studio. Förutom vardagsrum, kök och sovrum var det nödvändigt att utrusta en arbetsplats och ett träningshörna.

  • totalarea: 41 m²
  • En plats: Moskva
  • Hustyp: LCD "Symbol"
  • Antal rum: Studio
  • Vem bor här: Man
  • Designer: Tatiana Bezverkhaya (TB.Design)

Layout

Lägenheten hyrdes utan skiljeväggar. I allmänhet var kunden nöjd med ett sådant beslut. Väggarna restes bara runt badrummet. Sovrummet var omgivet av glaspartier. Blöta fläckar lämnades på de platser som utvecklaren rekommenderade.
Lägenheten hyrdes utan skiljeväggar. I allmänhet var kunden nöjd med ett sådant beslut. Väggarna restes bara runt badrummet. Sovrummet var omgivet av glaspartier. Blöta fläckar lämnades på de platser som utvecklaren rekommenderade.

Vardagsrum

Ljusfärg och dekorativt gips kombinerades på väggarna i vardagsrummet och en konstruktionsbräda lades på golvet. Som en del av den mjuka gruppen kan du observera en kombination av scandi och loft - en lakonisk ljusgrå soffa bredvid en brutal läderfåtölj och ett soffbord i metall med en planka.

instagram stories viewer

Tröskeln fördjupades för att organisera arbetsplatsen. De var också täckta med ett TV -stativ i skiljeväggen mellan fönstren.
Bredvid sovrummet ordnade de en plats för träning - de installerade ett ställ med en skivstång och en horisontell stång. Detta område markerades med dekorativt gips.
Tröskeln fördjupades för att organisera arbetsplatsen. De var också täckta med ett TV -stativ i skiljeväggen mellan fönstren.

Kök

Köksuppsättningen ordnades linjärt. Stor utrustning packades i pennfodral, och för att visuellt underlätta utrymmet valdes glasfasader på väggskåp. För att avsluta golvet i arbetsområdet, liksom för förklädet, valde vi mörkt porslin stengods under betong.

Baren fungerar som matbord. Hon zoner också köket och vardagsrummet.
Här kan du återigen se kontrasten mellan det brutala och det eleganta: barstolar i rött sammetskläder är bredvid höga massiva pallar med lädersäte.
Baren fungerar som matbord. Hon zoner också köket och vardagsrummet.

Sovrum

Det lilla isolerade sovrummet fungerar bara som sovplats. För att ytterligare belysa detta område byggdes ett podium. Väggen bakom sänggaveln och taket var dekorerad med blågrön färg.

Glaspartitioner blockerar inte tillgång till naturligt ljus, så mörka färger lägger till djup i rummet, snarare än att göra sovrummet till en låda.
Glaspartitioner blockerar inte tillgång till naturligt ljus, så mörka färger lägger till djup i rummet, snarare än att göra sovrummet till en låda.

Hall

Det "smutsiga" området i korridoren markerades med kakel. Ytterdörren kompletterades med ett träfoder upp till taket för att matcha den höga dörren till badrummet.

Huvudförvaringssystemet - en rad med inbyggda garderober - korsar ett hörn och övergår från korridoren till vardagsrummet.
Ytterligare förvaring organiserades i en nisch vid ingången - en möbelstruktur med skåp, hängare och en sittgrupp byggdes in i den.
Huvudförvaringssystemet - en rad med inbyggda garderober - korsar ett hörn och övergår från korridoren till vardagsrummet.

Badrum

I badrummet kombinerade de porslinstengods och ljus färg. Betongens torrhet späd ut den stabiliserade mosspanelen. En intressant accent är neonskylten ovanför spegeln.

Tvättmaskinen och torktumlaren placerades i ett högskåp, som används som en bruksenhet.
Tvättmaskinen och torktumlaren placerades i ett högskåp, som används som en bruksenhet.

Prenumerera på Fields -kanalen för att vara den första som ser nya inlägg. Intressanta åsikter i kommentarerna är välkomna. Om du gillade materialet - gilla det!

Facebook, Instagram, I kontakt med